

## **GISSA Western Cape Business Meeting**

## **Date:** Thursday, 20 July 2023 **Platform:** Bellville Golf Club and MS Teams

## GISSA CPD: 0.5 pt SACNASP cat 1: 0.5 pt

Time	Speaker	Торіс	Institute	Duration
9h00	REGISTRATION			
9:30 – 9:35	Luhann van Zyl	Opening and welcome	GISSA	5mins
9h35 – 9h55	Jessica Snoek & Malissa Murphy	FruitLook: using satellite-based data for better management decisions in the agricultural sector of the Western Cape	eLEAF/Blue North Sustainability	20min
9h55 – 10h15	Johan Gerber	GIS for the everyday man Subtitle: The application of GIS technology in scientific investigations, resource management and development planning in a technologically connected society with geographically distributed responsibilities.	Zutari	20min
10h15 – 10h35	Gavin Fleming	Highlights and trends from FOSS4G 2023	Kartoza	20min
10:35 - 11:05	REFRESHMENT BREAK			30mins
11:05 - 11:25	Raoul Jacquand	The virtual twin for innovation in urban planning	Dassault Systems	20min
11:25 – 11:45	Gavin Hough	Wide area Georeferenced surveillance for wildfire detection, wave tracking and coastal erosion monitoring	EVSolutions	20min
11:45 – 12:05	ТВС	TBC	ТВС	20mins
12:05 – 12:25	Marinél Willemse	Location-based market intelligence	ESRI	20mins
13:00 – 15:00	LUNCH, DRINKS & NETWORKING – UNTIL 3pm			